WordPress voorraad plugin

Heeft u een eigen WordPress website? Met de Moticar WordPress voorraad plugin integreert u op een eenvoudige manier uw complete autovoorraad in uw eigen website.

Zoekfilter op uw homepagina

Wilt u een zoekfilter op uw homepagina? Geen probleem met de Moticar WordPress voorraad plugin. U kunt deze makkelijk op uw homepagina plaatsen.

Selectie van uw voorraad op uw homepagina

Een deel van uw voorraad kunt u op uw homepagina plaatsen. De selectie kunt u zelf bepalen.

Lijstweergave met zoekfilter

De Moticar WordPress voorraad plugin zorgt voor een overzichtelijke lijstweergave van uw voertuigen inclusief zoekfilter. Via het zoekfilter kan een keuze worden gemaakt uit uw auto voorraad.

Detailpagina met alle specificaties

De detailpagina toont alle beschikbare specificaties. Ook worden uw opmerkingen, afbeeldingen en beschikbare video’s overzichtelijk weergegeven.

Uitgebreide formulieren

Op de detailpagina heeft de bezoeker de mogelijkheid op diverse mogelijkheden te reageren op uw voertuig. Proefrit, offerte opvragen of informatie opvragen behoren tot de standaard mogelijkheden.

Makkelijk vindbaar en realtime

De hele structuur van de Moticar WordPress is zo opgezet dat uw voertuigen makkelijk op Google en andere zoek websites wordt gevonden. De koppeling zorgt ervoor dat uw voertuigdata altijd recent en actueel is.

Meerdere vestigingen

Heeft u meerdere vestigingen? Geen probleem. Met de Moticar WordPress voorraad plugin kunt u de auto voorraad van meerdere vestigingen tonen.

Vandaag starten? Nu 1 maand GRATIS!

Nieuwe website

Bent op zoek naar een nieuwe website of is uw huidige website toe aan vernieuwing? De automotive experts van Moticar leveren ook complete websites. Creatief en functioneel. Wij adviseren u graag!

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Stel gerust uw vraag. Wij staan voor u klaar.

Direct bestellen

Vandaag beginnen? Vul het formulier in wij gaan direct aan de slag!